Welkom speelpark

Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen is de plek voor een voordelig dagje uit! Kom klimmen en klauteren in de nieuwe 6 meter hoge klimtoren!
Vlieg in één van de helikopters of maak een ritje met de trein! Zie je jezelf al racen op de traptrekker of de skelter, of pak je liever een autootje? Het kan allemaal!
Wordt je van al dat spelen moe? Dan is het tijd om bij te komen in het welbekende 'maiszwembad'!

Aan de allerkleinste hebben we ook gedacht. Zij kunnen lekker spelen in het zand met water, op de traphondjes, in de draaimolen en nog veel meer!

Als het regent kun je ook bij ons terecht; wij bieden ook overdekt spelen! Hier vind je onder andere een blokkenhoek, ballenbak en een groot klimtoestel om lekker in te ravotten!

Naast al dat spelen is er misschien ook nog tijd om de speurtocht te maken door het Maisdoolhof. Hier vind je 7 makkelijke en 7 moeilijke vragen. Ben je écht verdwaald, klim dan even op de klimtoren middenin het Maisdoolhof, dan kun je zien hoe je bij de uitgang moet komen!

 

Speelpark & Maisdoolhof Voorthuizen is de perfecte locatie voor een;

  • Voordelig dagje uit met het gezin
  • Kinderfeestje
  • Schoolreisje
  • Familiedag
  • Bedrijfsuitje

Alles wat u wilt weten kunt u vinden op deze site!

Én als u echt op de hoogte wilt blijven van onze laatste nieuwtjes, kunt u ons naast deze website ook volgen via Twitter en Facebook.

Wij kijken er naar uit!

Fotoboek